Dupa 187 ani

Gremiul Levantin
Balkanik Handel Haus
Casa de Comert Balcanica


Succesoarea vechilor traditii si cutume comerciale

Casele de Comert sau structurile patronale din intreaga lume exprima simbolul economiei de piata, iar autonomia acestora inseamna realizarea dezideratelor de libertate economica a fiecarui participant.

Infiintata prin sentinta definitiva si inregistrata sub nr. 35338465 (Registrul Central Prefectura Graz), Landul Steiermark Austria – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), in participatie cu Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), infiintat prin Incheierea din data de 04.07.2014, dosar nr.2700/305/2014 a Ministerului de Justitie, Judecatoria Sfantu Gheorghe, Romania, dispun de filiale, in curs de constituire, in toate provinciile istorice din Balcani, cu preponderenta in Romania si Austria.


Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica) - Austria preia din traditiile, cutumele, datinile si obiceiurile comerciale ale Gremiului Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), reinfiintat dupa 187 de ani de mostenitorii legitimi ai vechilor comercianti, care l-au constituit in 1826. Membrii Gremiului Levantin – Balkanik Handel Haus (Casei de Comert Balcanice) vor avea astfel o dubla calitate – de membri cu drepturi depline ai acesteia, cat si de continuatori testamentari ai principiilor comerciale ale Gremiului Levantin, fondat la 1826 de inaintasii celor din zilele noastre. Pe langa Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica) s-a infiintat, in conformitate cu Decizia civila nr. 86/A/29.10.2013 a Tribunalului Covasna, Curtea de Arbitraj - constituita in cadrul Asociatiei Balcanice de Arbitraj - cu sediul central in Brasov, Romania, Str. Carpatilor nr. 14 precum si Institutul Balcanic de Arbitraj – cu sediul central la Bruxelles – Belgia, recunoscut prin Decret Regal de Majestatea Sa Filip – Regele Belgiei. Acesta are competente stabilite de legislatia speciala in domeniu, respectiv arbitraj intern si international, de reglementare a litigiilor in baza unui regulament propriu aplicabil si supuse spre solutionare potrivit unei sentinte arbitrale.

.• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica)- editeaza un newsletter saptamanal cu scopul informarii membrilor despre actiunile pe care le desfasoara, precum si a prezentarii oportunitatilor de afaceri pe care le are.
• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica) - dispune sau colaboreaza cu ambasadori itineranti si imputerniciti, care sunt numiti in diferite orase si tari din UE, USA, Rusia, India, China, Israel, Turcia, precum si tari din alte spatii geografice.
• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica)- dispune de un centru de consiliere specializat in domeniul proprietatii industriale, obtinerea titlurilor de protectie pentru marci, design industrial, precum si mentinerea in vigoare a titlurilor de protectie.
• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), tinand cont de dezvoltarea impetuoasa la nivel mondial a retelelor de comunicatii moderne si a comertului electronic , ESTE PRIMA CASA DE COMERT cu o platforma larga de raspandire a informatiilor in randul membrilor privind cererea si oferta.
• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), tinand cont de necesitatea cooperarii si amplificarii relatiilor dintre comercianti, a initiat acorduri de cooperare cu organisme similare din intreaga lume, ce sunt in curs de finalizare.
• Gremiul Levantin – Balkanik Handel Haus (Casa de Comert Balcanica), analizand realitatile economice din Romania si tinand cont de prefacerile fenomenului de globalizare si afaceri transfrontaliere, sustine promovarea unei economii moderne, libere, corecte, eforturile noastre indreptandu-se spre conexiunile estului cu vestul si crearea premiselor viitoarelor State Unite ale Europei.

Contact Sediul Central

Localizare pe harta


View Larger Map